Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan sletter jeg alle mine oplysninger på webstedet?

Hvis du vil slette alle dine oplysninger, skal du afslutte dit medlemskab. Dette skal du gøre via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på
match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Hvis du vil slette alle dine oplysninger, skal du afslutte dit medlemskab. Dette skal du gøre via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på
match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Hvis du vil slette alle dine oplysninger, skal du afslutte dit medlemskab. Dette skal du gøre via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på
match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.