Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Jeg har fået meddelelse om en hævning på min konto, selvom jeg har afsluttet mit medlemskab.

Når først dit abonnement er udløbet og den sidste delbetaling er blevet gennemført samt profilen er slettet, er det ikke længere muligt at foretage hævninger på din konto.

Vi anbefaler dig dermed at tjekke:
– at du har afsluttet dit medlemskab og ikke kun skjult din profil. At en profil bliver skjult, betyder ikke, at abonnementet slås fra. Abonnementet forbliver aktivt og fornys ved dets udløb, så længe du ikke genaktiverer din profil og slår den automatiske fornyelse fra.
– at du har fuldført proceduren for at afslutte dit medlemskab, og at du har modtaget en bekræftende mail herpå.
– at hævningen vedrører den pågældende profil og ikke en anden profil, som du måtte have på Match.com eller MatchAffinity.

Når først dit abonnement er udløbet og den sidste delbetaling er blevet gennemført samt profilen er slettet, er det ikke længere muligt at foretage hævninger på din konto.

Vi anbefaler dig dermed at tjekke:
– at du har afsluttet dit medlemskab og ikke kun skjult din profil. At en profil bliver skjult, betyder ikke, at abonnementet slås fra. Abonnementet forbliver aktivt og fornys ved dets udløb, så længe du ikke genaktiverer din profil og slår den automatiske fornyelse fra.

– at du har fuldført proceduren for at afslutte dit medlemskab, og at du har modtaget en bekræftende mail herpå.
– at hævningen vedrører den pågældende profil og ikke en anden profil, som du måtte have på Match.com eller MatchAffinity.

Medlemskabet og abonnementet skal opsiges via din profil fra en computer.

Når først dit abonnement er udløbet og den sidste delbetaling er blevet gennemført samt profilen er slettet, er det ikke længere muligt at foretage hævninger på din konto.

Vi anbefaler dig dermed at tjekke:
– at du har afsluttet dit medlemskab og ikke kun skjult din profil. At en profil bliver skjult, betyder ikke, at abonnementet slås fra. Abonnementet forbliver aktivt og fornys ved dets udløb, så længe du ikke genaktiverer din profil og slår den automatiske fornyelse fra.

– at du har fuldført proceduren for at afslutte dit medlemskab, og at du har modtaget en bekræftende mail herpå.
– at hævningen vedrører den pågældende profil og ikke en anden profil, som du måtte have på Match.com eller MatchAffinity.

Medlemskabet og abonnementet skal opsiges via din profil fra en computer.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.