Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

BOOSTER

|

FAVORITTER

|

FLIRT

|

FORØG DINE CHANCER

|

INKOGNITO

|

KÆRLIGHEDSHISTORIER

|

LOGON

|

MATCH AFFINITY

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

SPOTLIGHT

< Tilbage

Hvad er forskellen på at skjule og blokere en profil?

Det er desværre ikke længere muligt at skjule en profil. Du kan dog stadigvæk blokere et andet medlem.

Funktionen "Bloker profil" giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej