Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

BOOSTER

|

FAVORITTER

|

FLIRT

|

FORØG DINE CHANCER

|

INKOGNITO

|

KÆRLIGHEDSHISTORIER

|

LOGON

|

MATCH AFFINITY

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

SPOTLIGHT

< Tilbage

Hvordan afslutter jeg mit medlemskab og sletter min profil, hvis jeg har et abonnement?

Inden du afslutter dit medlemskab, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement.

Du kan opsige dit abonnement ved at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Det gør du på siden ” Administrer mit abonnement” fra 24 timer efter betalingen og frem til og med 48 timer inden udløbet af det igangværende abonnement.

Klik på dit profilbillede og gå ind i "Min konto" og derefter "Administrer mit abonnement".

Når fornyelsen er annulleret, modtager du en mailbekræftelse og du kan fortsat benytte dit abonnement, indtil det udløber.

Når abonnementet udløber, har du ikke længere adgang til betal-funktionerne på webstedet, og vi hæver ingen yderligere beløb på din konto.

Hvordan sletter jeg min konto?

Hvis du vil afslutte dit medlemskab, skal du gøre det via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej

Lignende svar