Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

BOOSTER

|

FAVORITTER

|

FLIRT

|

FORØG DINE CHANCER

|

INKOGNITO

|

KÆRLIGHEDSHISTORIER

|

LOGON

|

MATCH AFFINITY

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

SPOTLIGHT

< Tilbage

Hvordan annullerer jeg den automatiske forlængelse af mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement ved at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Det gør du på siden ” Administrer mit abonnement” fra 24 timer efter betalingen og frem til og med 48 timer inden udløbet af det igangværende abonnement.

Klik på dit profilbillede gå ind i "Min konto" og derefter "Administrer mit abonnement".

Når fornyelsen er annulleret, modtager du en mailbekræftelse og du kan fortsat benytte dit abonnement, indtil det udløber.

Når abonnementet udløber, har du ikke længere adgang til betal-funktionerne på webstedet, og vi hæver ingen yderligere beløb på din konto.

 

Ønsker du at afslutte dit medlemskab?

Hvis du ønsker, at din profil ikke længere skal være synlig på webstedet, har du mulighed for enten at skjule eller slette din profil helt. Du kan skjule din profil, når du logger på fra en computer (fra feltet "Min konto", "Suspender min profil" og derefter "Skjul min profil midlertidigt" ) og via mobilversionen (feltet "Mig", "Indstillinger").

Du kan kun slette din konto definitivt ved at logge på fra en computer. Klik på dit profilbillede. Gå ind i "Min konto". Klik på "Suspender min profil"og derefter på linket "For at slette din konto klik her". Du modtager en bekræftelse med det samme på den emailadresse, der er knyttet til din konto.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej

Lignende svar