Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

BOOSTER

|

FAVORITTER

|

FLIRT

|

FORØG DINE CHANCER

|

INKOGNITO

|

KÆRLIGHEDSHISTORIER

|

LOGON

|

MATCH AFFINITY

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

SPOTLIGHT

< Tilbage

Hvordan finder jeg en blokeret profil?

Funktionen "Bloker profil" giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Under "min konto" I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på "Fjern fra blackliste" på den berørte profil.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej

Lignende svar