Online hjælp Få svar på dine spørgsmål

ABONNEMENT

|

ADGANGSKODE

|

AFSLUT MEDLEMSKAB

|

ANNONCE

|

BESØG

|

BETALING

|

BLOKER PROFIL

|

BOOSTER

|

FAVORITTER

|

FLIRT

|

FORØG DINE CHANCER

|

INKOGNITO

|

KÆRLIGHEDSHISTORIER

|

LOGON

|

MATCH AFFINITY

|

MEDDELELSER OG BESKEDER

|

OPRET MEDLEMSKAB

|

PLUS

|

PREMIUM

|

PROFILBILLEDE

|

SIKKERHED

|

SØGNING

|

SPOTLIGHT

< Tilbage

Hvordan fjerner man blokerede medlemmer fra listen?  

Du kan altid få adgang til din liste over blokerede profiler.

Under "min konto" I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på "Fjern fra blackliste" på den berørte profil.

- Når du sletter et medlem fra din liste over blokerede profiler, kan personen igen kontakte dig.

Fik du svar på dit spørgsmål?

JaNej

Lignende svar