Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvad er forskellen på at skjule og blokere en profil?

Det er desværre ikke længere muligt at skjule en profil. Du kan dog stadigvæk blokere et andet medlem.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Det er desværre ikke længere muligt at skjule en profil. Du kan dog stadigvæk blokere et andet medlem.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Det er desværre ikke længere muligt at skjule en profil. Du kan dog stadigvæk blokere et andet medlem.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.