Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan finder jeg en blokeret profil?

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Under “min konto” I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Under “min konto” I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

APPLE
Du har altid adgang til din liste via rubrikken “Mig” ved at trykke på tandhjulsikonet øverst til venstre.

Nederst på siden har du adgang til din liste under feltet “indstillinger”.

Du kan desværre ikke administrere listerne via appen. Du kan dog fjerne  blokerede profiler fra en computer via “min konto” I afsnittet                   ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

ANDROID
Du har altid adgang til din liste via rubrikken “Mig” og herefter feltet “Indstillinger” nederst på siden.

Nederst på siden har du adgang til din liste under feltet “indstillinger”.

Du kan desværre ikke administrere listerne via appen. Du kan dog fjerne  blokerede profiler fra en computer via “min konto” I afsnittet                   ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

 

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.