Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan fjerner man blokerede medlemmer fra listen?  

Du kan altid få adgang til din liste over blokerede profiler.

Under “min konto” I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

– Når du sletter et medlem fra din liste over blokerede profiler, kan personen igen kontakte dig.

Du kan altid få adgang til din liste over blokerede profiler.

Under “min konto” I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

– Når du sletter et medlem fra din liste over blokerede profiler, kan personen igen kontakte dig.

Du kan desværre ikke administrere blokerede profiler i applikationen.

Du kan dog fjerne blokerede profiler fra en computer via “min konto”.

I afsnittet ”Se blacklistede medlemmer” kan du se og eventuelt redigere din liste.

Du kan fjerne en profil fra din liste ved at klikke på “Fjern fra blackliste” på den berørte profil.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.