Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan vælger jeg, hvem der kan kontakte mig?  

Du kan blokere et medlem og undgå, at personen kontakter dig ved at klikke på “Bloker profil” nederst på profilsiden eller på ikonet med en rød cirkel, som du finder i chat-vinduet.

Når medlemmet er blokeret, kan han eller hun ikke mere kontakte dig, hverken på email eller chat, og du kan heller ikke skrive til ham eller hende mere. Personen informeres om din beslutning,
hvis han eller hun forsøger at kontakte dig.

Du kan også vælge, hvilke personer der må kontakte dig ved at aktivere kontaktfiltret i plus-funktionen. Takket være denne funktion er det kun medlemmer, der lever op til dine udvalgte
kriterier, der kan kommunikere frit med dig. Andre medlemmer skal først sende en anmodning til dig, som du kan acceptere eller afvise.

APPLE
Du kan blokere et medlem og forhindre ham eller hende i at kontakte dig ved at trykke på ikonet med et udråbstegn øverst til højre på den bestemte profil. Vælg “Bloker profil” for at føje
personen til din liste af blokerede profiler og forhindre ham eller hende i at kontakte dig. Personen informeres om din beslutning, hvis han eller hun forsøger at kontakte dig.

ANDROID
Du kan blokere et medlem og forhindre ham eller hende i at kontakte dig ved at trykke på ikonet med et udråbstegn øverst til højre på den bestemte profil. Vælg “Bloker profil” for at føje
personen til din liste af blokerede profiler og forhindre ham eller hende i at kontakte dig. Personen informeres om din beslutning, hvis han eller hun forsøger at kontakte dig.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.