Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvorfor kommer blokerede profiler stadig frem i mine søgeresultater?

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

Funktionen “Bloker profil” giver dig mulighed for at blokere for al kommunikation med et medlem. Denne funktion har ingen indvirkning på dine lister og søgeresultater, hvor profilen stadig vil være synlig. Blokerede personer kan stadig besøge din profil, flirte, føje dig til deres favoritter, men ikke skrive til dig.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.