Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvad gør jeg, hvis en anden benytter min mailadresse?

Hvis du opdager, at din mailadresse er blevet brugt på sitet, skal du hurtigt lukke den pågældende konto ved at logge dig ind via en computer.

Det gør du på følgende måde: OBS! Dette skal gøres via en computer!!

1. Gå ind på startsiden og klik på ”Har du glemt din adgangskode?” Indtast den email-adresse, som er knyttet til din konto for at modtage information og klik på ”fortsæt”.

2. Gå derefter ind på din mail: Du vil have modtaget en besked med et link til at nulstille adgangskoden for den konto, som er oprettet uden dit samtykke.

3. Når den nye adgangskode er oprettet, skal du logge dig ind på sitet med dit logon.

4. Gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre. Til venstre på siden skal du klikke på linket ”Suspender min profil”. Slet din profil ved og vælge “For at slette din konto klik her”.

5. Indtast til sidst din mailadresse og adgangskode for at bekræfte sletningen af din konto.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at slette profilen.

Hvis du opdager, at din mailadresse er blevet brugt på sitet, skal du hurtigt lukke den pågældende konto ved at logge dig ind via en computer.

Det gør du på følgende måde: OBS! Dette skal gøres via en computer!!

1. Gå ind på startsiden og klik på ”Har du glemt din adgangskode?” Indtast den email-adresse, som er knyttet til din konto for at modtage information og klik på ”fortsæt”.

2. Gå derefter ind på din mail: Du vil have modtaget en besked med et link til at nulstille adgangskoden for den konto, som er oprettet uden dit samtykke.

3. Når den nye adgangskode er oprettet, skal du logge dig ind på sitet med dit logon.

4. Gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre. Til venstre på siden skal du klikke på linket ”Suspender min profil”. Slet din profil ved og vælge “For at slette din konto klik her”.

5. Indtast til sidst din mailadresse og adgangskode for at bekræfte sletningen af din konto.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at slette profilen.

Hvis du opdager, at din mailadresse er blevet brugt på sitet, skal du hurtigt lukke den pågældende konto ved at logge dig ind via en computer.

Det gør du på følgende måde: OBS! Dette skal gøres via en computer!!

1. Gå ind på startsiden og klik på ”Har du glemt din adgangskode?” Indtast den email-adresse, som er knyttet til din konto for at modtage information og klik på ”fortsæt”.

2. Gå derefter ind på din mail: Du vil have modtaget en besked med et link til at nulstille adgangskoden for den konto, som er oprettet uden dit samtykke.

3. Når den nye adgangskode er oprettet, skal du logge dig ind på sitet med dit logon.

4. Gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre. Til venstre på siden skal du klikke på linket ”Suspender min profil”. Slet din profil ved og vælge “For at slette din konto klik her”.

5. Indtast til sidst din mailadresse og adgangskode for at bekræfte sletningen af din konto.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig med at slette profilen.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.