Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan afslutter jeg mit medlemskab og sletter min profil, hvis jeg har et abonnement?

For at opsige dit abonnement samt slette din profil, skal du være logget ind på din profil via en computer!

Inden du afslutter dit medlemskab, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement.

Du kan opsige dit abonnement ved at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Det gør du på siden ” Mit abonnement” fra 24 timer efter betalingen og frem til og med 48 timer inden udløbet af det igangværende abonnement.

Klik på dit profilbillede og gå ind i “Min konto” og derefter “Mit abonnement”.

Når fornyelsen er annulleret, modtager du en mailbekræftelse og du kan fortsat benytte dit abonnement, indtil det udløber.

Når abonnementet udløber, har du ikke længere adgang til betal-funktionerne på webstedet, og vi hæver ingen yderligere beløb på din konto.

Hvordan sletter jeg min konto?

Hvis du vil afslutte dit medlemskab, skal du gøre det via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

For at opsige dit abonnement samt slette din profil, skal du være logget ind på din profil via en computer!

Inden du afslutter dit medlemskab, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement.

Du kan opsige dit abonnement ved at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Det gør du på siden ” Mit abonnement” fra 24 timer efter betalingen og frem til og med 48 timer inden udløbet af det igangværende abonnement.

Klik på dit profilbillede og gå ind i “Min konto” og derefter “Mit abonnement”.

Når fornyelsen er annulleret, modtager du en mailbekræftelse og du kan fortsat benytte dit abonnement, indtil det udløber.

Når abonnementet udløber, har du ikke længere adgang til betal-funktionerne på webstedet, og vi hæver ingen yderligere beløb på din konto.

Hvordan sletter jeg min konto?

Hvis du vil afslutte dit medlemskab, skal du gøre det via en computer. Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Du kan kun afslutte dit medlemskab og slette alle dine oplysninger direkte på sitet via en computer og ikke via app’en.

Inden du afslutter dit medlemskab, skal du slå den automatiske fornyelse af dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement ved at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Det gør du ved at gå ind under sektionen ”Mine abonnementer” i applikationen ”App Store” fra 24 timer efter betalingen og frem til og med 48 timer inden udløbet af det igangværende abonnement.

Når abonnementet udløber, har du ikke længere adgang til betal-funktionerne på webstedet, og vi hæver ingen yderligere beløb på din konto.

Hvordan sletter jeg min konto?

Du skal gå ind på din profil via en computer. På  siden ”Min konto” som du finder ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab. Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer.

Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.