Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan afslutter jeg mit medlemskab?

Hvis du vil afslutte dit medlemskab, skal du gøre det via en computer.

Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

 

Du kan kun afslutte dit medlemskab og slette alle dine oplysninger direkte på sitet og ikke via app’en. Herunder kan du se fremgangsmåden via computer.

Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Du kan kun afslutte dit medlemskab og slette alle dine oplysninger direkte på sitet via en computer og ikke via app’en. Herunder kan du se fremgangsmåden via computer.

Du skal gå ind på siden ”Min konto” ved at holde musen over dit profilnavn øverst til højre, når du er logget på match.com.

Nederst på siden skal du klikke på linket ” Suspender min profil” og derefter ”For at slette din konto klik her”. Bekræft din identitet for at afslutte dit medlemskab.

Hvis dit abonnement stadig er aktivt, skal du først slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Alle dine oplysninger vil blive slettet inden for 24 timer. Hvis du stadig ønsker at have adgang til dine oplysninger og bevare din konto, kan du vælge at nøjes med at skjule din profil ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.