Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan skjuler jeg min profil midlertidigt?

Du kan skjule din profil midlertidigt ved at gå ind på ”Min konto” og klikke nederst på siden på ”Suspender min profil” og derefter ”Skjul min profil midlertidigt”.

Bekræft ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Inden du skjuler din profil, har du mulighed for at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Hvad sker der, når jeg har skjult min profil?

– Du vil modtage en bekræftende mail.
– Din profil vil da ikke være synlig på siden, og du vil ikke modtage mailopdateringer fra os.
– Hele din profil er der dog stadig aktiv, men den er ikke synlig for andre medlemmer.
-Hvis du har et aktivt abonnement og du ikke har opsagt fornyelsen, vil abonnementet fornys ifølge aftale.

Du kan til enhver tid aktivere din profil igen!

Du kan se alle dine personlige oplysninger ved at logge dig ind på sitet eller ved at klikke på linket i den bekræftende mail.

Du kan skjule din profil midlertidigt ved at gå ind på ”Mig” -> “tandhjuls-ikonet” og ved at klikke nederst på siden på ”Suspender min profil” og derefter ”Skjul min profil midlertidigt”.

Bekræft ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Inden du skjuler din profil, har du mulighed for at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra. Opsigelsen skal gøres via en computer.

Hvad sker der, når jeg har skjult min profil?

– Du vil modtage en bekræftende mail.
– Din profil vil da ikke være synlig på siden, og du vil ikke modtage mailopdateringer fra os.
– Hele din profil er der dog stadig aktiv, men den er ikke synlig for andre medlemmer.
– Hvis du har et aktivt abonnement og du ikke har opsagt fornyelsen, vil abonnementet fornys ifølge aftale.

Du kan til enhver tid aktivere din profil igen fra en computer!

Du kan se alle dine personlige oplysninger ved at logge dig ind på sitet eller ved at klikke på linket i den bekræftende mail.

Du kan skjule din profil midlertidigt via en computer ved at gå ind på ”Min konto” og klikke nederst på siden på ”Suspender min profil” og derefter ”Skjul min profil midlertidigt”.

Bekræft ved at klikke på ”Skjul min profil midlertidigt”.

Inden du skjuler din profil, har du mulighed for at slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra.

Hvad sker der, når jeg har skjult min profil?

– Du vil modtage en bekræftende mail.
– Din profil vil da ikke være synlig på siden, og du vil ikke modtage mailopdateringer fra os.
– Hele din profil er der dog stadig aktiv, men den er ikke synlig for andre medlemmer.
– Hvis du har et aktivt abonnement og du ikke har opsagt fornyelsen, vil abonnementet fornys ifølge aftale.

Du kan til enhver tid aktivere din profil igen!

Du kan se alle dine personlige oplysninger ved at logge dig ind på sitet eller ved at klikke på linket i den bekræftende mail.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.