Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvorfor får jeg at vide, at min mailadresse allerede er i brug?

Hvis din mailadresse allerede er tilknyttet en profil, kan du ikke knytte den til en anden konto.

For at frigive mailadressen og knytte den til din nye profil skal du allerførst lukke din gamle konto. Det gør du ved at logge dig ind på din nuværende konto med dit logon på startsiden. Hvis
du har glemt din adgangskode, kan du klikke på ”Har du glemt dit logon” og få et nyt.

Hvis din mailadresse allerede er tilknyttet en profil, kan du ikke knytte den til en anden konto.

For at frigive mailadressen og knytte den til din nye profil skal du allerførst lukke din gamle konto. Det gør du ved at logge dig ind på din nuværende konto med dit logon på startsiden. Hvis
du har glemt din adgangskode, kan du klikke på ”Har du glemt dit logon” og få et nyt.

  • På computer Klik for at skifte
  • På mobil-site Klik for at skifte
  • På app Klik for at skifte
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.