Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan kan jeg skjule min profil midlertidigt og aktivere den igen?

At skjule din profil midlertidigt er en fantastisk mulighed, hvis du måske har brug for din profil igen i fremtiden, fx hvis du kun ønsker at være sammen med din partner, men forholdet stadig er meget nyt.

Skjulte konti anses for inaktive og lukkes automatisk efter 2 års inaktivitet, undtagen hvis der er et løbende abonnement knyttet til kontoen.

Hvis du ønsker at skjule din profil midlertidigt:

  • Log ind på din konto fra en computer!

! Hvis du har et aktivt abonnement, så anbefaler vi kraftigt, at du først opsiger det (da det, at du skjuler din profil midlertidigt, ikke automatisk afmelder et aktivt abonnement). Gå til Min konto > Mit abonnement > Administrer mit abonnement ➔ eller Klik her.

  • For at sætte din konto i bero > Gå til Min konto > Suspender min konto > Skjul min profil midlertidigt.
    Eller klik her.

Hvis du ønsker at genaktivere din konto:

  • Log på med din e-mail og din adgangskode.
  • Der popper en besked op, der beder dig bekræfte, at du ønsker, at din profil kan ses online igen.
  • Når det er gjort, er du klar til flere dejlige oplevelser på Match.

Mobil:

  • For at sætte din konto i bero: Klik på afsnittet Mig > ⚙️ > Skjul min profil.
  • For at genaktivere skal du logge på med din e-mail og adgangskode fra en computer.


App:

  • For at skjule din profil og aktivere den igen skal du have adgang til en computer.
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.