Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Ups! Jeg likede en, men mente det ikke. Hvad kan jeg gøre?

🙈 Der er ingen skade sket!

Hvis du har sendt et like ved et uheld, kan du altid sende en hurtig besked og fortælle, at det var en fejl. Alternativt kan du blokere medlemmet og så hurtigt fjerne blokeringen igen. Det vil fjerne liket fra både din og vedkommendes profil.

  • For at blokere en person (enten permanent eller bare kortvarigt) skal du klikke på > Bloker
  • For at fjerne blokeringen igen skal du gå til Min konto > Blacklistede profiler > Fjern fra blackliste, og så er den pågældende tilbage, men liket er på magisk vis væk 🧙
Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Hvis du stadig ønsker at kontakte kundeservice, skal du klikke nedenfor.