Online hjælp Få svar på dine spørgsmål
FAQ
Kategorier Ofte stillede spørgsmål
Kategorier
Ofte stillede spørgsmål
Tilbage

Hvordan blokerer jeg et andet medlem eller fjerner blokeringen?

Du kan blokere ⛔️ en person og forhindre, at vedkommende kontakter dig igen, på følgende måder:

  • Når du kigger på medlemmets profil
  • Når du læser en af personens beskeder

➔ I begge tilfælde skal du klikke på > Bloker > Bloker bruger.

For at fjerne blokeringen af et medlem:

  • Gå til Min konto > Blacklistede profiler > Fjern fra blackliste.

Mobil og app

  • Når du kigger på medlemmets profil
  • Når du læser en af personens beskeder

➔ I begge tilfælde skal du klikke på > Bloker

For at fjerne blokeringen af et medlem:

  • Gå til Mig > ⚙️ > Blokerede medlemmer > Fjerne blokeringen

Hvordan ved jeg, om et medlem har blokeret mig?

Hvis du prøver at kontakte en person, der har blokeret din profil eller afvist din invitation til en chat, vil du ikke kunne kommunikere med vedkommende, og du får tilsendt en informationsbesked fra os, der informerer dig om situationen.

Har du fået svar på dit spørgsmål?
Ja Nej
Tak for dit besøg i Online hjælp. Held og lykke på webstedet!

Kontakt venligst kundeservice for at få svar på dit spørgsmål.